Rodinný dům na Slapech

Buš, Praha-západ

Vícegenerační dům, konstrukce: Cihlová, obytná: 181 m2, zastavěná: 183 m2, pozemek: 901 m2, stav: Samostatně stojící, stav: Novostavba, lokalita: Klidná část obce

18 500 000Kč

Kontaktujte nás
+ 25 fotky Zobrazit více

Exklusivně nabízíme k prodeji novostavbu v obci Buš nedaleko Slapské přehrady, která byla zkolaudovaná v roce 2024, poskytuje opravdu nádherný výhled do krajiny a má dispozici 6+kk s obytnou plochu 181m2. Pro lepší orientaci najdete ve fotogalerii orientační 3D plán včetně velikosti všech místností. Dům byl postaven jako dvougenerační, takže má každé patro samostatný vchod a vlastní 13m2 terasu, ale obě patra se dají samozřejmě propojit schodištěm. Mimo oplocení a fasády je potřeba dokončit některé interiérové věci, což poskytuje novému majiteli možnost dodělat si vše podle vlastního uvážení.

Pozemek o výměře 901m2 je mírně svažitý, takže ze všech míst budete mít krásný výhled a ve spodní části se provedli terénní úpravy včetně zpevnění betonovou podezdívkou jako příprava pro bazén.

Obec Buš se nachází 3,5 km od vodní nádrže Slapy a 2,5 km od Golf Parku Slapy. Je zde Obecní úřad, restaurace, tenisové kurty, obchod, fotbalové hřiště. V okolí je možnost koupání, turistiky, rybaření, vodních sportů, jachtingu a mnoho dalších aktivit. V případě zájmu nebo nějakých dotazů nás prosím kdykoliv kontaktujte.

Základní info

Umístění :
Klidná část obce
Typ objektu :
Samostatně stojící
Konstrukce :
Cihlová
Adresa :
Buš, Praha-západ

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená:
183m2
Plocha zahrady:
718m2
Plocha terasy:
26m2

Počty místností, umístění

Počet koupelen:
2
Počet pokojů:
6
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Vybavení objektu

Zahrada, Terasa

Charakteristika objektu

Novostavba

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Typ vytápění objektu:

Jiné
Evidenční číslo 30
Typ Samostatně stojící
Adresa Buš, Praha-západ
Cena 18 500 000Kč

Radek Vesecký

mobil: +420 602312850
email: info@saxoreality.cz

Máte otázku?

Osobní údaje